Îi las pe alții să fie experți

Buna de dimineața dragilor, ca și până acum, am să las experții să scrie despre ce se întâmplă acum în Ucraina, am să las experții să își dea cu părerea ce și cum. Avem experții care până acum, disecau virusul în 7000 de părți, acum apropo, e gata?? Ok, am înțeles, atenția este în altă parte.

Dragilor, MEREU undeva în Lume, pentru cineva a fost sau este greu, de când mă știu, în țări din Africa, se moare literalamente de foame, o moarte lungă, te scurgi și te sfârșești. Noi intrăm în tremur când am fost ocupați cu diverse și spunem ”îmi e foame de mor”, ei sunt oameni care mor, sunt copii care mor de foame. Este o realitate crudă, se pare că e în prim plan sau la ”modă” în comunicare ce se vrea și ce se dă la teveu, ce se ”aruncă” în online.

Tare sunt curioasă unde se va muta atenția după ce se va termina, că se va termina și ce se întâmplă acum la nord de noi, și vom vedea unde se va muta lupa, pe ce oare?! Care va fi următorul subiect? Unde va sta iar o mare parte dintre oameni, captivă. Captivă și paralizată, în loc să își trăiască propria viață.

Revenind, las toate acestea pe mâna ”experților” iar eu aleg să mă bucur de cafeaua mea azi, căci mâine nu știu ce va fi și te sfătuiesc și pe tine să faci același lucru, să te bucuri că EȘTI, să fii recunoscător pentru că poți alege alege ce să crezi sau nu, că poți alege cum să gestionezi ceea ce simți și cum să te afecteze și cât, ceea ce este în jur.

Este un mod al meu de a fi de mulți ani, dar mai ales în ultimii 2 ani, un mod în care am decis că nu am de gând să las ceea ce este în exterior să mănânce de viu ceea ce este în interior, căci interiorul sunt EU.

Faceți un excercițiu simplu, îl tot spun oamenilor din jurul meu când îi văd că o iau pe arătură, uitând efectiv de EI, imaginați-vă că mâine nu mai sunteți, pur și simplu, ai murit, ai plecat din lumea asta, tot ce aveai, mai mult sau mai puțin, tot ce erai și ce nu erai, TOTUL nu mai este, ce credeți că se întâmplă?? TOATĂ LUMEA își vede de ale ei, viața merge mai departe, într-un fel sau altul. Analizați cu ce vă consumați și ce vă mănâncă de vii? merită? Voi știți.

Astăzi îmi savurez cafeaua cu omul meu, cu florile mele galbene care îmi bucură sufletul într-un fel aparte, am aprins lumânări, m-am rugat pentru Pace și Lumină, pentru înțelepciune și iertare. Da da, avem nevoie mare de iertare, ceea ce specia umană face, este din ce în ce mai trist.

Suntem singura specie care își distruge habitatul cu bună știință, care își distruge în fel și chip semenii, nu pentru supraviețuire ca animalele poate, ci fără nici o explicație, doar ură și micime.

Dumnezeu să ne lumineze Calea, să ne dea minte și să de deschidă ochii, iar noi, noi să fim mai buni și să avem grijă de sufletul nostru și să îi aducem bucurii, chiar și din alea mici. Sănătatea mintală și sufletească depind de fiecare dintre noi, nu lăsați astea pe mâna altora, suntem direct responsabili pentru ele.

Zi magică dragilor, cu frumos și bine, și da, Viața merge mai departe, într-un fel sau altul, așa a fost DINTOTDEAUNA, depinde de noi cum alegem să mergem mai departe.

XOXO
signature

Abonează-te!

Abonează-te și rămâi la curent cu ultimele noutăți!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.

Previous
Vacanța mea în Zanzibar, o EXPERIENȚĂ interesantă (III)
Îi las pe alții să fie experți