În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

Posted on Locație 4min citire

De când a început pandemia, am peste 220 de postări, adică 220 de zile în care am scris și am promovat produse, branduri și servicii românești #pebaniimei. De ce? Pentru că avem nevoie, mai mult ca oricând, să ne susținem unii pe ceilalți, pentru că avem mii de opțiuni bune, mai ales la produse alimentare, căci acolo este baza, acolo e mare parte din consum, pe coșul zilnic, se cheltuie un procent considerabil din venituri. 

Pornind de la banalul lapte sau iaurt, până la tot felul de brânzeturi, maturate mai mult sau mai puțin, din Sudul țării, din Nord, din Vest din Est, de unde vreți voi, pornind de la tot felul de mezeluri simple, sofisticate cu mirodenii și cu tot ce îți trece prin cap sau nu, producătorii români oferă de toate pentru toți, cum zic eu: pentru toare gusturile, toate pretențiile și toate buzunarele. Noi să vrem să cumpărăm românește.

➡️ Astăzi o să fie despre apă, nici nu mai știu câte ape din pământ românesc am postat pe Facebook începând din martie 2020, momentul când am creat și un grup pe Facebook, Grupul Producătorilor și Antreprenorilor români din zona București/Ilfov .

România deține oficial, undeva la 2500 de izvoare de ape disponibile pentru a fi exploate, în realitate avem undeva la 8000. Din cele 2500 de izvoare, se îmbuteliază mai puțin de jumătate. Țara noastră are 40% din rezerva totală de apa minerală a Europei. Nu e deloc de ignorat, nu?!  România are unele dintre cele mai bune ape din Lume, premiate la nivel mondial.

💯 ROMĂNIA ESTE NR 1 MONDIAL în domeniul apelor minerale  (info in link)

Pe ce motiv să alegi apă bulgărească sau franțuzească sau italiană? Din ignoranță și dintr-o nepăsare crasă față de semenii tăi, din motive de ifose și figuri că ”dă bine” sau că îți creează o falsă impresie de bunăstare că bei apă ”străineză”.  Da știu, este destul de perimată ideea de neam, tradiții, românesc, identitate, ne aducem aminte de ele pe facebook si pe instagram de 1 decembrie că dă bine la fani pe rețelele de socializare. Este nevoie să ne educăm pe noi și pe copiii noștri, și să înțelegem că este normal și decent să ții cu ai tăi, cu neamul tău, să cauți produse românești, așa cum fac toți ceilalți din alte țări, cumpără și îi preferă ca primă opțiune pe ai lor, pe locul 2 pe alții.

Revenind, astăzi este despre apa minerală Artesia, produs microbiologic pur din Munții Harghitei, îmbuteliată de Apemin Tușnad, comuna Tușnad, județul Harghita. Această apă este purificată în mod natural prin rocă vulcanică, bogată în minerale, săracă în sodiu dar piesa de rezistență o constituie cantitatea mare de bicarbonați, care sunt responsabili cu alcalinitatea și nu numai. Noi habar nu avem cât de minunate sunt apele noastre și ar trebui să ne preocupe asta.

Apa trebuie privită ca un aliment, singura apă cu adevărat valoroasă pentru corpul și sănătatea noastră, bogată în tot ce ne este necesar, este APA MINERALĂ NATURALĂ, în care nu se adaugă nimic și nu se intervine în mod artificial.

”Apa minerală naturală, vine infuzată din natură cu minerale prețioase. Netrecând prin proces de digestie ca alimetele obișnuite și având cea mai mare biodisponibilitate de absorție a mineralelor de 98%, apa minerală este alimentul vieții cu valoare nutrițională reală” – Claudia Radu / Aqua Somelier 

❗️Avem ape românești bune, cu proprietăți curative, bogate în tot felul de nutrienți, studiați bine etichetele ❗️

❗️Avem produse românești bune, pentru toate gusturile, toate buzunarele și toate pretențiile❗️

❗️Alegeți apă românească, alegeți produse fabricate în România 🇧🇪 , mai ales acolo unde aveți alternative bune față de produsele de import❗️

❗️Aleg să susțin companiile românești, aleg să susțin producătorii români, aleg să cumpăr Made in Romania, pentru că aleg ca parte din banii mei să meargă către familiile de români care lucrează în spatele fiecărui produs românesc❗️

❗️Aleg să cer într-un restaurant sau la o terasă, APĂ ROMÂNEASCĂ, este minimul de decență pe care un patron de locație îl poate face pentru țara în care își desfășoară activitatea, este un gest minim de respect pentru mine ca și consumator, să primesc o apă bună din pământ românesc❗️

❗️În Romănia găsești produse foarte bune, în Romănia găsești produse Fabricat/Produs în România, mergeți în magazine de cartier, în piețe și în magazinele de pe lângă piețe, în băcănii și alegeți produse din România, atunci când ajungeți în lanțurile mari de magazine, uitați-vă pe etichete și acolo unde aveți opțiuni bune, alegeți românește❗️

Traversăm o perioadă interesantă și provocatoare din multe puncte de vedere, pentru mulți acești 2 ani nu au fost deloc ușori iar ce urmează poate fi în continuare destul de delicat și sub semnul întrebării din punct de vedere al susținerii activității. Este momentul să ne susținem reciproc, să cumpărăm românește, să realizăm că avem nevoie de susținerea pe care ne-o acordăm unii altora, cumpărând produse făcute în România și accesând servicii de la ai noștri.

Este acel moment în care trebuie să ne trezim, nu e târziu, dar hai să facem să nu fie prea târziu pentru NOI.

Alegeți APĂ ROMÂNEASCĂ, astăzi Apa Artesia, din Munții Harghitei.

🇧🇪 Aleg românește pentru că POT și pentru că VREAU 🇧🇪

Alege să îți pese de ai noștri

XOXO
signature

Abonează-te!

Abonează-te și rămâi la curent cu ultimele noutăți!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.

Previous
Îi las pe alții să fie experți
În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia