În fiecare zi un produs românesc – roșii Tomata

Posted on Locație 2min citire

Astăzi este despre roșii, dar nu roșiile care ne invadează tarabele și galantarele în magazine, ci roșii românești, căci avem sere în România care cultivă și scot la vânzare multe sortimente de legume. Așa cum spun mereu, noi să ne uităm la etichete și să alegem românește, că avem de unde.

Astăzi roșii de la un producător local din Județul Bihor, Tomata, fără reziduuri de pesticide și insecticide , foarte bune la gust și vi le recomand cu drag.

 

 

 Avem și la roșii alternative bune față de produse similare fără absolut nici un gust, aduse din Turcia, Italia, Olanda, toate parcă sunt din carton. Tot caut și tot caut și am găsit câțiva producători locali și am să mai pun, să îi căutați și să le cumpărați produsele căci merită. 

❗️Avem produse românești bune, pentru toate gusturile, toate buzunarele și toate pretențiile ❗️

❗️Alegeți românește mai ales acolo unde aveți alternative bune față de produsele din import❗️

❗️Aleg să susțin producătorii români, aleg să cumpăr Produs în România 🇧🇪 pentru că aleg ca parte din banii mei să rămână în țară, la familiile care muncesc în spatele fiecărui produs românesc ❗️

❗️Aleg să mă uit pe etichete să văd țările de proveniență, aleg să ma informez cu privire la fiecare produs în parte ❗️

❗️Recomandați și voi la rândul vostru când întâlniți în magazine sau la piață produse bune, educații-i pe cei mici cât de important este să consumi românește ❗️

 

Traversăm de 2 ani, o perioadă deloc ușoară, cu foarte multe provocări pe toate planurile, în aceste vremuri și de acum înainte, e vremea să ne întoarcem către rădăcini, e vremea să înțelegem cât de important este nu doar să îi ajutăm pe alții din afara granițelor, onorabil, dar oameni buni, este ok să ne pese de ce se întâmplă în alte țări, dar să fim total ignoranți cu cei de la o lungime de mână de lângă noi, este RUȘINOS și BOLNAV.

Este anormal și ridicol să nu îți pese de români, de fiecare român care este în spatele produselor românești, iar tu din ignoranță și nepăsare, să pui în coș produse similare, dar din altă țară, din care motiv? Că nu te interesează?

Este ca un apel de ceas al 12-lea, oameni dragi, este momentul să ne susținem reciproc, să fim uniți și să ne pese ceva mai mult.

❗️Aleg românește pentru că POT și pentru că VREAU , și da, este o alegere a mea, am ales să deschid ochii și să realizez că dacă nu ne ajutăm între noi, suntem un caz pierdut❗️

ALEGE SĂ ÎȚI PESE DE NOI, DE ROMÂNI 🇧🇪

XOXO
signature

Abonează-te!

Abonează-te și rămâi la curent cu ultimele noutăți!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.

În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

Posted on
În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

Posted on
Hydra – Insula magică a Greciei

Hydra – Insula magică a Greciei

Posted on
Previous
În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia
În fiecare zi un produs românesc – roșii Tomata