În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

Posted on Locație 4min citire
 
Am să reiau în fiecare articol în care voi avea ca subiect, Apa, câteva informații esențiale, ca să înțelegem cine suntem și unde ne situăm în Europa și nu numai, pe harta apelor minerale.

➡️ Astăzi o să fie despre apă, nici nu mai știu câte ape din pământ românesc am postat pe Facebook începând din martie 2020, momentul când am creat și un grup pe Facebook, Grupul Producătorilor și Antreprenorilor români din zona București/Ilfov .

România deține oficial, undeva la 2500 de izvoare de ape disponibile pentru a fi exploate, în realitate avem undeva la 8000. Din cele 2500 de izvoare, se îmbuteliază mai puțin de jumătate. Țara noastră are 40% din rezerva totală de apa minerală a Europei. Nu e deloc de ignorat, nu?!  România are unele dintre cele mai bune ape din Lume, premiate la nivel mondial.

💯 ROMĂNIA ESTE NR 1 MONDIAL în domeniul apelor minerale  (info in link)

Pe ce motiv să alegi apă bulgărească sau franțuzească sau din Italia în locul apei noastre românești? Din ignoranță poate și dintr-o nepăsare crasă față de semenii tăi, din motive de ifose și figuri că ”dă bine” sau că îți creează o falsă impresie de bunăstare că bei apă ”străineză”.  Da știu, este destul de perimată ideea de neam, tradiții, românesc, identitate, ne aducem aminte de ele pe facebook si pe instagram de 1 decembrie că dă bine la fani pe rețelele de socializare. Este nevoie să ne educăm pe noi și pe copiii noștri, și să înțelegem că este normal și decent să ții cu ai tăi, cu neamul tău, să cauți produse românești, așa cum fac toți ceilalți din alte țări, cumpără și îi preferă ca primă opțiune pe ai lor, pe locul 2 pe alții.

 
Apa de astăzi este o apă specială, unică în Europa ca apă medicinală, foarte benefică mai ales pentru cei cu probleme gastrice, constipație, colon iritabil, anemii, ulcer, facilitează funcția hepato-biliară, echilibrează activitatea metabolică și de nutriție, bine de știut și de facut documentare.
 
 • se bea în cure de 21 de zile și nu mai mult de 1 sticlă pe zi, ceea ce am început eu să fac.
 • ”apa asta, este îmbuteliată fix așa cum vine din pământ, fără tratament sau impregnare și asta face ca apa să fie încărcată pozitiv cu energie telurică, care se transferă către cei care o consumă”
 •  este o apă alcalino-teroasă, acest lucru favorizează menținerea unui ph bazic în organism cu rol în prevenirea afecțiunilor de natură canceroasă
 • conținut mare de Magneziu
 • Magneziul din apă este natural, fiind dizolvat, el se asimilează în lichidul celular foarte repede și într-o proporție de 80%
 • conține multe din elementele chimice nesare unei bune funcționări a organismului, cum ar fi: Fe, Ca, K
 • depunerile roșiatice indică concetrația mare de fier și nicidecum semne de lipsă a unei igiene la îmbuteliere
 • corpul uman conține aproximativ 75% apă, creierul uman are în structura sa, aproximativ 90% apă. Suntem deci, apa pe care o bem !!!
 
Intrați pe www.valcele.eu să citiți cât de fantastică este apa asta iar noi, habar nu avem.
 
❗️Avem produse românești excelente❗️
❗️Avem produse românești bune, pentru toate gusturile, toate pretențiile, pentru toate buzunarele
❗️Avem ape românești extraordinar de bune, pe care merităm să le consumăm, care merită să fie cumpărate, merită să consumăm apă românească bună❗️
❗️Aleg românește pentru că POT și pentru că VREAU  🇧🇪 ❗️
❗️Cereți apă românească în restaurante/cafenele/terase, consider că este o insultă ca în România, țara cu aprox 2500 de izvoare de ape, cu ape premiate la nivel mondial, să nu găsesc apă românească!!! Este respect față de mine consumator și client român care vin la tine în locație stimate patron, să ai apă românească ca primă opțiune. Cine suferă de ifose și nu suportă apa românească ”că nu dă bine”, să ia ce apă vrea, dar EU, vreau ca măcar apă românească să găsesc în locațiile din România ❗️
 ❗️Vreau ca banii mei, să meargă către familile de români care muncesc în spatele fiecărui brand/ produs românesc ❗️
 ❗️Este alegerea mea, pentru că ÎMI PASĂ ❗️
 ❗️Cel mai lucru pe care îl putem face, este să ne susținem reciproc, să cumpărăm unii de la alții, să ne uităm pe etichete, să alegem românește mai ales acolo unde avem alternative bune față de produsele din import ❗️
 
 
ESTE MOMENTUL SĂ NE TREZIM OAMENI BUNI, SĂ NE ÎNTOARCEM CU FAȚA UNII CĂTRE CEILALȚI, SĂ AVEM EMPATIE UNII FAȚĂ DE ALȚII, SĂ NE PESE DE FIECARE ROMÂN CARE POATE RĂMÂNE PE STRĂZI ȘI DATORITĂ IGNORANȚEI NOASTRE.
                   
 
             ALEGEȚI ROMÂNEȘTE MAI ALES UNDE AVEȚI ALTERNATIVE BUNE
 
 
 

XOXO
signature

Abonează-te!

Abonează-te și rămâi la curent cu ultimele noutăți!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 Comments
 • Petronela
  martie 3, 2023

  De unde o putem achizitiona? Nu gasesc nicaieri.Multumesc

 • Iulia P.
  mai 29, 2023

  Și mie îmi pasa, dar din păcate societatea Wega Invest nu livrează la români ci numai la supermarketuri de profil, asa ca atentie pe cine promovați..
  Păcat ca noi ca români nu putem beneficia de ea, apa este chiar buna, dar nu pentru noi!

În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

Posted on
În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

Posted on
Hydra – Insula magică a Greciei

Hydra – Insula magică a Greciei

Posted on
Previous
În fiecare zi un produs românesc – roșii Tomata
În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele