În fiecare zi un produs românesc – Rădăcini.

Posted on Locație 2min citire

Astăzi este despre Rădăcini. Din darul pământului, un brand românesc 100%, născut în vreme de pandemie, de dorul gustului din vremea copilăriei. Și uite cum depănând amintiri de atunci, de demult, Ștefania Bulboacă și Mădălina Vilău, și-au luat ”concediu” de la activitățile lor de antreprenori de zi cu zi, și-au suflecat mânecile și s-au avântat împreună cu ajutoare de nădejde, să readucă gusturile cu care copilăria le-a fost presărată. Au început întâi prin a pune pe mesele lor acasă ”rădăcinile”, să își bucure copilașii cu gusturi ”din darul pământului”, căci Doamne ce darnic e pământul nostru românesc, iar de aici, a mai fost doar un pas, și uite așa, produsele lor, ajung și pe mesele noastre. Produse făcute cu suflet și poveste multă de la bunici :), nu au cum să fie altfel decât delicioase.

 

Ștefania și Mădălina, au preluat și adaptat pe alocuri cu o atingere gourmet, rețetele de la mame și bunici, și le-au pus frumos în borcane, și uite cum Rădăcini. Din darul pământului își face făcută prezența 🙂 .

Vă recomand să încercați gogonelele în sos de muștar, sosul picant pentru paste, chutney-ul de roșii este senzațional. Le știu și le folosesc produsele de acum 2 ani, vi le recomand cu mare drag, toate fructele și legumele sunt adunate de la micii fermieri. De la un sezon la altul, gustul poate să difere, în funcție de cum și-a făcut natura de cap sau nu, dacă a plouat suficient, dacă a fost soare îndeajuns, etc. Povestea e la început iar comenzile, le puteți face pentru moment pe facebook, accesând pagina brandului sau luând legătura cu Ștefania sau Mădălina.

👉ăsta este farmecul produselor de serie limitată

👉manufactură 100%

👉 neprocesate industrial

👉 fără coloranți

👉 fără aditivi sau conservanți alimentari

👉 fermentare naturală, fierbere în Bain Marie sau sterlizare uscată la temperaturi înalte după caz

👉 produse 100% românești 🇧🇪

Susțin companiile și brandurile românești. Trăim vremuri interesante oameni dragi, trăim vremuri în care ar trebui să ne întoarcem cu fața către NOI, către AI NOȘTRI. Avem nevoie să ne sprijinim reciproc și să înțelegem că DOAR ÎMPREUNĂ putem să nu ne pierdem.

Hai să ne întoarcem la rădăcini, avem nevoie să ne conectăm la rădăcinile noastre.

❗️avem produse românești bune, pentru toate gusturile, toate buzunarele și toate pretențiile, doar noi să vrem să îi alegem pe ai noștri ❗️

❗️uitați-vă pe etichete și alegeți românește mai ales acolo unde aveți alternative bune față de produsele din import ❗️

❗️aleg românește pentru că POT și pentru că VREAU, pentru că am ales să îmi pese ❗️

❗️este momentul să ne trezim, să fim atenți ce mâncăm, ce bem și unul dintre motto-urile mele în viață e : ”Puțin și bun”, acum la 45 de ani, adaug … și sănătos, sunt atentă ce alimente cumpăr ❗️

❗️aleg ca banii mei să meargă către familiile de români care muncesc în spatele fiecărui brand sau produs românesc ❗️

❗️hai să ne susținem pe noi, românii ❗️

Este momentul să realizăm că ignoranța noastră, nepăsarea de zi cu zi, poate lăsa pe drumuri mii de familii de români, doar pentru că noi suntem prea comozi să îi alegem pe ai noștri de la rafturi, sau din rafturile virtuale ale magazinelor din online, când ne facem comenzile.

ALEGEȚI ROMÂNEȘTE MAI ALES ACOLO UNDE AVEȚI ALTERNATIVE BUNE, HAI SĂ NE PESE MAI MULT

XOXO
signature

Abonează-te!

Abonează-te și rămâi la curent cu ultimele noutăți!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.

Previous
Ce-ar fi dacă?
În fiecare zi un produs românesc – Rădăcini.