Apa miraculoasă cu efect terapeutic D’ora

Posted on Locație 7min citire

Știați că România are unele dintre cele mai bune ape din Lume și sunt premiate la nivel Mondial? Știați că avem ape extraordinare și multe dintre ele sunt terapeutice? Știați că România deține oficial undeva la 2500 de izvoare de ape disponibile pentru a fi exploatate, în realitate sunt undeva la 8000?! Din cele 2500 de izvoare, se îmbutelizază mai puțin de jumătate. Știați că țara noastră deține circa 40% din rezerva totală de apă minerală a Europei?

Am să reiau în toate articolele mele care au ca subiect APA noastră românească, informații esențiale, ca să înțelegem CINE SUNTEM și UNDE NE SITUĂM în Europa și nu numai, pe harta apelor minerale, ca să nu menționez și curative.

România este Nr 1 MONDIAL în domeniul apelor minerale ( click pentru a citi info) și nu mă mir.

Și vin să vă întreb, pentru ce motiv să alegem să consumăm ape din alte țări când noi stăm pe o adevărată mină de Aur și Argint și chiar la propriu, căci astăzi am să vă povestesc despre Apa miraculoasă cu efect terapeutic D’ora.

Știați că apa D’ Ora din Munții Rodnei, este la momentul acesta, singura apă minerală din România care a fost cercetată de medici, cu studii de peste 5 ani?

Știți că apa D’ora are Aur și Argint coloidal natural, așa vine ea de la Mama Pământ?

” Unele efecte biologice ale apei cu Aur și Argint coloidal:

 • stimulează forța vitală a organismelor
 • este un accelerator al vibrațiilor la toate nivele de organizare a țesuturilor
 • în prezența sa, conductivitatea dintre terminațiile nervoase și suprafața creierului este crescută
 • are efect echilibrant și armonizat la nivelul tuturor nivelurilor de organizare a corpului, minții și spiritului
 • mecanismele termoreglării sunt influențate în mod pozitiv ( stări febrile în cursul răcelilor, transpirații abundente din timpul somnului, combate eficient bufeurile ce însoțesc tulburările de climax, contribuie la încălzirea extremităților reci)
 • amplifică energia organismului, puterea voinței, a focosului mental, a acuității mentale, a capacității de concentrare
 • echilibrează starea psiho-emoțională în stările depresive
 • scade atracția și poate chiar înlătura dependența în cazul consumului de alcool, cafeină, nicotină, droguri
 • combate eficient sindromul oboselii cronice
 • este benefic în întinerirea organelor, a țesuturilor, a celulelor organismului prin accelerarea proceselor de regenerare a acestora
 • îmbunătățește activitatea celulelor olfactive aflate în suferință, contribuind efectiv la redarea mirosului calitativ normal
 • are efecte deosebit de favorabile asupra activității inimii,  sistemului circulator, sangvin și limfatic. Contribuie la normalizarea generării impulsurilor cardiace, a căilor de conducere a acestora, acționând asupra celulelor neuronale Purkinje, mitocondriilor, cromozomilor, ADN-urilor
 • acționează asupra sistemului nervos vegetativ simpatic și parasimpatic. În cazul polinevritelor vegetative contribuind la normalizarea acestor structuri
 • contribuie eficient la purificarea organismului de toxine
 • a fost dovedit faptul ca acționează asupra procesului de proliferare a celulelor canceroase, inhibându-le. Cercetările efectuate în aceste situații, au scos în evidență că în cancerul avansat, inoperabil, aurul coloidal, ajută la prelungirea vieții bolnavilor, acesta devenind mai ușor de suportat, reduce disconfortul determinat de suferința cauzată de durerile mari la care sunt expuși suferinzii. 

Aurul coloidal, reduce nevoia de narcotice.

 • Aurul coloidal intervine în deblocarea celor 5 stagnări de sisteme: sânge, energie mentală ( fluxul electronic), temperatura corpului, ventilații, chimiei organismului
 • efectele antibiotice pe care le posedă sunt de mare interes, acestea au spectru larg de acțiune, mai ales în cazul utilizării concomitente cu argint coloidal care, la rândul său, este un antioxinic, antibiotic cu un spectru de acțiune foarte larg. Este un stimulant al rezistenței organismului la infecții, deasemenea amplifică tonusul general al organismului

Apa cu Aur coloidal NU este toxică, NU are efecte adverse secundare și este foarte bine tolerată de organism. ”

Dr. Merlaș Cornel, med. Primar chirurgie generală, medic specialist anestezist terapie intensivă, competență endoscopie digestivă, ecografie generală

” Datele prezentate mai sus, referitoare la efectele biologice ale apei cu aur coloidal, au fost adunate din literatura consultată precum și din cercetările efectuate către noi în decursul perioadei 2008 – 2013, utilizând sursa de apă a izvorului natural din Munții Rodnei, Județul Bistrița Năsăud, în a cărei compoziție a fost detectată prezența aurului coloidal de către insituții de prestigiu din România și Europa.

Cercetările efectuate de către noi, s-au executat cu sistemele MLS-Metatron 4025 și MSL – Metraton 4027, cu Methapatia Gr. Clinical, cu facilitățile pe care aceste sisteme ni le-au oferit, de a verifica în timp real, în decursul examinărilor pacienților, influența pe care această apă cu aur coloidal, o are asupra membranelor celulare, mitocondriilor, ATP-ului, structurilor nucleare, cromozomi, ADN-uri și fragmente de AND.

De asemenea s-a urmărit în permanență, influența apei cu aur coloidal asupra mecanismelor de auto-reglare homeostatică, asupra stării energo-informaționale antropice în timp real, asupra pacienților examinați.

Cercetările efectuate de către noi, au vizat țesuturi, organe, întregul organism. În răstimpul perioadei 2008-2013, au fost trecuți prin acest filtru, mii de pacienți, cu vârste diferite, cu o paletă foarte largă a constelației stărilor patologice. Asta ne-a dat posibilitatea de a lua măsuri eficiente alături de informațiile cunoscute din literatura existentă, cu efecte biologice deosebit de benefice pentru redobândirea stării de sănătate corespunzătoare și în consecință la obținerea unui confort de viață mai bun.

Un procent foarte mare dintre pacineții noștri, utilizează doar apă cu aur coloidal, renunțând la munte medicamente ce sunt însoțite de efecte secundare nedorite.”

Dr. Merlaș Cornel

Am pus declarația cu toate informațiile de mai sus, semnată de domnul Dr. Merlaș Cornel,   căci astăzi  am ales să scriu despre aceasta APĂ MIRACULOASĂ și dacă afirm asta, vreau să vedeți de ce. Avem atâta bogăție în pământul ăsta românesc, avem ape extraordinare iar în magazine, rafturile duduie de ape din Bulgaria, Franța, Italia sau mai știu eu de unde, și extrem de multe restaurante și cafenele, au ca și opțiune DOAR apă din diverse țări ale Europei și nu de la noi !!!!!

Oare de ce? În mare parte din cauza ignoaranței totale a consumatorului. Cel care se uită DOAR la preț, care nu studiază eticheta, habar nu are ce mănâncă sau bea sau pe care efectiv nu îl interesează ce consumă.

Corpul uman, are în componență 70% apă, creierul 90%, deci tot ceea ce consumăm ca și apă ajuta la transferul nutrienților în celule și nu numai. De aceea se poate ține post negru doar cu apă și nu moare nimeni, cu atât mai mult, dacă ai o apă de calitate care să asigure un necesar minim de nutrienți necesari organismului.

                                               Suntem deci apa pe care o bem!!!

Cineva foarte drag mie, care mă ajută foarte mult în documentarea mea despre apă, Claudia Benea – Specialist în Hidratare  spune: ”Prețul pe care îl puneți pe apă, este prețul pe care îl puneți pe sănătatea voastră”. O iubesc pe Claudia, pentru că avem o pasiune comună și o iubire mare : APA ROMÂNEASCĂ.

Nu este o noutate că de peste 3 ani, promovez #pebaniimei, branduri și produse românești mulți dintre voi știți asta de pe pagina mea de Facebook, unde există peste 230 de postări din ultimii 3 ani, cu produse românești. Oameni buni, fiți atenți la etichete, citiți și luați-vă informațiile necesare ca să alegeți ceea ce este sănătos pentru voi, avem alternative românești bune, pentru toate gusturile și toate buzunarele, important este ca noi să vrem să îi alegem pe ai noștri.

De aceea spun peste tot și postez locațiile care nu au apă românească, pentru că avem multe multe ape bune, și multă APĂ ROMÂNEASCĂ care ESTE EXTRAORDINARĂ, curativă și miraculoasă cu adevărat.

Cereți apă românească, consumați apă românească, studiați etichetele și căutați informații, sunt destule ca să puteți avea de unde alege.

Recomand cu mare drag apa D’ ora, puteți accesa și site-ul lor www.d-or.ro pentru mai multe infromații.

 1. apa D’ ora, este o apă cu un echilibru mineral excelent și un ph alcalin natural
 2. apa D’ ora are Aur și Argint coloidal în stare naturală. Colizii de Au și Ag pot fi absoriți ușor de celule

Eu în București, o comand de pe site-ul www.naturalim.ro , au începând cu varianta de ciob la 0.33 l, aviz pentru zona HORECA dacă își doresc o apă SĂNĂTOASĂ , au la 0,5L, la 1 L tot la ciob , la 2 L la pet sau la 5L . Eu am luat la început din toate, și sunt deja la a 4 a livrare de la ei, în cele 5 luni de colaborare și am rămas pe varianta de 5 L și 0,5 L pentru a le lua când plec de acasă.

Consum DOAR apă românească, de 2 ani scriu și povestesc despre apă, am sufiente motive să o fac, combin în general 2-3 ape, le alternez, ca să îmi iau de la fiecare nutirenții necesari corpului meu.

Astea fiind zise, cred că aveți destule informații ca să vă opriți atenția la apa D’ ora, la secțiunea aceasta a mea de pe site cu Produs în România, mai sunt 2 ape pe care le iubesc enorm și urmăriți-mă pentru că urmează o altă apă extraordinară.

Am să închei acest articol prin a vă spune că procentul de absorție al mineralelor în corp stă așa:

 APA NATURALĂ/VIE                                              SUPLIMENTE

            98%                                                                            25%

(sursa acestei informații – Claudia Benea)

XOXO
signature

Abonează-te!

Abonează-te și rămâi la curent cu ultimele noutăți!

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.

În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

În fiecare zi un produs românesc – Apa terapeutică Vâlcele

Posted on
Hydra – Insula magică a Greciei

Hydra – Insula magică a Greciei

Posted on
În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

În fiecare zi un produs românesc – apă Artesia

Posted on
Previous
Mânăstirea Sf. Ecaterina – Sinai
Apa miraculoasă cu efect terapeutic D’ora